Her er invitasjonen!

NIHF og FAXI Islandshestforening ønsker å inviterer ungdom mellom 13 og 20 år til å søke på årets NIHF-CUP. 

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Cupen arrangeres fra 19. til 25. juli hos Faxi Islandshestforening på flotte Haugaland Hestesport Arena. Her finnes det en stor ridehall, utebane, ovalbane, passbane, flotte staller, fine turområdet og bademuligheter i kort avstand fra arenaen.

– Cuptradisjonen er at deltakerne blir delt i grupper på ca 5 personer med egen «voksen» gruppeleder. Nesten all aktivitet er gruppebasert, også i konkurransene samler deltakerne poeng for sitt «lag». Uka inneholder blant annet rideundervisning, teori, gangartskonkurranser, trail og flaggritt. En dag er det, ridefri og utflukt med en aktivitet/opplevelse, lokker Tone Kolnes (cupleder), Kari Egelandsdal (leder i BUF) og Katrine Hoff (leder i Faxi og cupleder).

I forhold til Corona og smittevern endrer restriksjonene og situasjonen seg stadig.

– Vi håper å kunne tilby 30 ungdommer fra klubbene i Norge plass på cupen, men det er med et stort forbehold. Vi ser også på mulighetene for at vi må gå ned på antall plasser og at deltakerne kanskje må komme fra bestemte regioner dersom det kommer restriksjoner på det. Enn så lenge tenker vi stort og ber om at de som ønsker å være med sender sin søknad via mail, sier de.

Søknaden må inneholde:

  • Fullt navn på rytter + alder
  • Fullt navn på hest + kjønn og alder
  • Kort info om hesten, hva bruker du hesten til? Hvilke klasser har dere evt startet på stevner osv.
  • Hvilken klubb dere hører til.

OBS: Søknaden må merkes med: SØKNAD NIHF-CUP. Påmeldingsfristen er 31. mai.

Send din søknad til Faxi v/Katrine Hoff katrine.h.edvardsen@gmail.com med kopi til NIHF v/Kari Egelandsdal buf@nihf.no

– Vi håper å kunne fordele plassene på så mange klubber som mulig og håper at klubbene vil oppfordre sine ungdommer til å søke. Siden det er så usikkert hvilke restriksjoner som vil gjelde i juli, vil vi ikke ha påmelding med betaling nå. De ungdommene som trekkes ut, vil få invitasjon til å melde seg på med betaling via Sporti senere. Prisen for en uke vil ligge på rundt 5000-6000 kr. Prisen inkluderer kost og losji for hest (boks, flis og høy) og rytter, rideundervisning med dyktige instruktører og avsluttende stevne hvor vi vil arrangere klassene: T3, T6, T7, V2, V5, F2, FR1, TR1, PP3, P2, visning for hånd og en dressurbasert klasse, enten tølt in hamony eller en standardisert dressurtest. Hestene vil stå i egne bokser og deltakerne blir innkvartert i klasserom på skolen i gåavstand til arenaen. All matservering og aktivitet vil foregå på arenaen, sier de og legger til at de gleder seg til å høre fra dere og krysser alle fingrer for at det blir en sommer med mye hest og ingen corona.

Hilsen Tone Kolnes (cupleder), Kari Egelandsdal (leder i BUF) og Katrine Hoff (leder i Faxi og cupleder).

 Malcare WordPress Security