Her er din guide for å bruke tølt.no

 

Som sikkert alle har fått med seg, har alle NIHFs hovedmedlemmer gratis tilgang på tølt.no fra 1. januar. Slik bruker du abonnementet.

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Vi skal her forklare deg hvordan du kommer inn på siden og hvordan dette fungerer.  Det er viktig at du leser dette nøye.

Alle NIHFs hovedmedlemmer får fra 1. januar opprettet en bruker på www.tølt.no. Har du bruker der fra før, skal du bruke den videre. Det gjelder om du har gyldig abonnement eller ei.

Har du ikke abonnement for tiden, blir det automatisk åpnet et til 31.12.2022. Har du et abonnement du har betalt for, legges det et år til dette. Samtidig slås autofornyingen av, slik at du ikke trekkes mer.

Du starter med å klikke deg inn på siden. Øverst finner du LOGG INN. Klikk deg inn her.

Du bruker den mailen du har oppgitt til NIHF som bruker dersom du får et nytt abonnement. Bruker du et eksisterende, bruker du de opplysninger du allerede har lagt inn. Passord på alle nye abonnementer er: tølt2021 Med dette kommer du inn på MIN SIDE.

Vel inne på Min side, kan du bytte passord ved å klippe på ENDRE PASSORD, slik at du får ditt eget unike passord. Du har nå aktivisert din bruker og kan lese alle artikler.

Noen ting du altså MÅ merke deg:

  • NIHF-abonnementene er knyttet til den mail du har oppgitt til NIHF
  • Har du en konto fra før, er det denne du skal bruke videre, med ditt gamle passord
  • Husker du ikke passord, kan du bestille nytt
  • Står du fast eller trenger hjelp, send en mail til post@trav365.no

 Malcare WordPress Security