God oppslutning i Gloi

Turridning er populært i Gloi Islandshestforening

Gloi Islandshestforening er en klubb som dekker et stort geografisk område, og gjør sitt beste for å dekke aktiviteter både nord og sør i klubben. I sommer har de blant annet hatt overnattingstur i Budal og sommerstevne på Verdal.

Aurora Buan, leder i Gloi Islandshestforening, forteller at i disse pandemi-tider, har det foregått litt av hvert etter at samfunnet åpnet igjen.
– Vi har gjennomført et sommerstevne med god oppslutning. Vi hadde også en sosial dag med tak på 50 deltakere, og denne ble full! Dette var en veldig fin dag der vi hadde leid et anlegg med ridebane og oppholdsplass slik at man kunne treffes. Her kunne man ri på bane, det var muligheter for å komme både med og uten hest.

Populære turer
Det har også blitt gjennomført en dagstur som var fulltegnet, og to overnattingsturer. Den ene var en tur i nærområdet med en overnatting, og den andre hadde to overnattinger i Budal. Disse var veldig vellykkede, forteller Aurora:
– Mange av disse aktivitetene er lavterskeltilbud. For oss som klubb, er det viktig med aktivitet som fenger alle medlemmer. Vi vil vise at vi er en klubb man ønsker å være medlem av. Nå i september vil vi arrangere et klubbmesterskap, og håper mange vil bli med på en fin helg sammen med oss i Trøndelag!

Mange aktiviteter framover
Gloi Islandshestforening har allerede en innholdsrik terminliste for høsten 2020 med kurs og aktiviteter, og håper ikke corona setter en stopper for deres planlagte aktiviteter.
– Vi ser jo at å arrangere aktiviteter i disse tider er krevende og uforutsigbart. Vi må føre lister over alle som er på området, alt må være desinfisert og under kontroll. Man vet aldri om pandemien kan føre til et avlyst arrangement. Men vi lever i håpet og håper på en fin høst! Alle aktivitetene våre har hatt god oppslutning fra medlemmene. Det synes vi er morsomt, avslutter Aurora Buan, leder Gloi Islandshestforening.

Glimt fra Glois aktiviteter i sommer

 

 Malcare WordPress Security