Gandurs klubbmestere kåret

Gandurs klubbmestere 2020 (Foto: Nina Randklev)

Endelig kunne vi arrangere stevne igjen, sier stevneledelsen ved Anine Lundh. Det har vært et savn i disse Covid-19 tider.

29. august arrangerte lokallaget Gandur åpent klubbmesterskap på Jegstad gård i Vestby.  Været var med arrangørene, og mange hadde tatt turen til stevnet. Spesielt hyggelig var det med mange deltakere i barneklassene.
– Dette er våre fremtidige ryttere! Vi ønsker å stimulere til deltakelse blant unge og delte ut en spesiell pris til en junior rytter for harmonisk og god ridning. Den gikk til Emma Skårbø på Tindur fra Ólafsbergi. Agria forsikring sponset stevnet med mange flotte premier, forteller Anine Lundh, som også er nestleder i Gandur.Det var mange gode prestasjoner og fin ridning på stevnet. Og dommerstaben var av topp kvalitet med 5 nasjonal dommere, Hanne Hestevik, Anne Pedersen, Johann Aaamodt, Guro Kylling og Birgitte Lütken

Klubbmestere 2020:
A-klasse senior 4.gang: Anine Lundh/Brá fra Ågreneset
B-klasse senior 4.gang: Hanne Lindgreen/Töfri fra Kise
B-klasse senior 5.gang: Benedicte Nylund/Vala fra Åsvin
C-klasse ungrytter 4.gang: Kaja M H Holden/Mergur fra Talberg
C-klasse barn 4.gang: Eva Tennes Krogh/Vonandi fra Bergkåsa

Roser dugnadsgjengen
– Vi har en fantastisk dugnadsgjeng som alltid stiller opp og gjør sitt beste for at det skal bli et godt og hyggelig stevne, sier Anine Lundh, og forteller videre at Gandur er en aktiv klubb med aktiviteter for alle gjennom hele året.

De månedlige felles rideturene fra ulike startsteder med turledere er svært populære. Det arrangeres i tillegg overnattingsturer og neste er 19.september til Løvlia skistue i Nordmarka, Oslo. I høstferien arrangeres Juniorleir på Vassåsen gård, Tangen. Gandur sponser det meste av juniorleiren, slik at påmeldingsavgiften kan holdes lav og flest mulig kan delta. Juniorleiren har blitt en tradisjon og er et svært viktig rekrutteringstiltak.

Høstleir for seniorer med Nils-Christian Larsen som instruktør har også blitt en suksess. Den ble fullbooket kun noen timer etter det ble åpnet for påmelding.
– Vi ser frem til høsten og er glad for at vi kan gjennomføre aktivitetene i disse korona-tider. På alle våre aktiviteter vil nødvendige smitteverntiltak opprettholdes, avslutter Anine Lundh.

Glimt fra Gandurs åpne klubbmesterskap
(Foto: Anine Lundh og Nina Randklev)

Stolte deltakere i barnekassen: (F.h.) Martine Finstad Hansen, Eva Tennes Krogh, Mina Fidje Hansen, Natalie Wold, Liv Krogh, Julie Linnea Aaby, Pernille Hansen Christiansen, Emma Skårbø

Premierte i voksenklassen: (f.h.) Elisabeth Härkönen, Mona Fjeld (for Marie Fjeld Egilsdottir), Heidi Sørum, Ingunn Wennersteen Larsen, Maria Leister, Kaja Marie Helmen Holden

Glade bidragsytere: Nina Randklev, Hanne Finstad og Heidi Jannicke Andersen

Fine ekvipasjer: Eva Tonnes Krogh og Liv Krogh

 

 Malcare WordPress Security