Fjellfestivalen-påmeldingen åpner tirsdag

Fjellfestivalen. Foto: Kari Egelandsdal

Årets vakreste eventyr og høstens store høydepunkt nærmer seg endelig igjen. Det er snart tid for Fjellfestival med islandshest hos Kvistli islandshester. Tirsdag starter påmeldingen.

Av Stein Larsen post@trav365.no

For fjerde år på rad inviterer NIHF i samarbeid med Kvistli islandshester til en fantastisk festival i naturskjønne Folldal. Hovedmålet med festivalen er å samle sammen islandshestinteresserte fra hele landet til en felles festival hvor vi kan være sosiale, skape nye vennskap og ha det hyggelig sammen med og rundt islandshesten.

Fjellfestivalen er et arrangement for hele familien, for både liten og stor, erfaren rytter og uerfaren rytter, vi har plass til alle. Lørdag rir vi felles ut fra Kvistli til et samlingspunkt. Etter det deler gruppa seg inn i flere ulike turer tilpasset forskjellige nivåer.

Hvordan koronasituasjonen vil påvirke arrangementet er enda usikkert, men vi har gode erfaringer og rutiner fra 2020 som vi vil videreføre til 2021 hvis det blir nødvendig. Vi åpner for et begrenset antall deltakere. Hvis de nasjonale retningslinjene gjør at vi ikke kan ha med så mange som vi ønsker vil vi operere etter «første mann til mølla» prinsippet, de som meldte seg på først vil beholde plassene sine. Hvis arrangementet må avlyses vil alle deltakere få igjen det de har betalt, utenom Sporti gebyret.

Vi har stor tro på at det skal gå fint å gjennomføre arrangementet også i år, og gleder oss til å samle gamle og nye venner i Folldal!

Link til Sporti-påmelding finner du her

 Malcare WordPress Security