FEIF Riders Camp 2020 utsatt til 2021

Den internasjonale delen av Fjellfestivalen er utsatt til 2021, men den norske delen av arrangementet samme helg gjennomføres som planlagt.

– Vi er blitt enige med FEIF om at den internasjonale delen av Fjellfestivalen skal utsettes. For det første er det så usikkert om hvordan det blir med innreisemuligheter, på grunn av koronasmitten, og i tillegg er det mange rundt omkring i Europa som har så mye annet å tenke på disse dager at de ikke tør bestille reise nå med tanke på eventuelt å få refundert flybilletter, osv. Men vi kjører Fjellfestivalen for norske deltakere som planlagt, og den går av stabelen 21. – 23. august, så sant det er tillatt når den tid kommer. Vi fortsetter planleggingen, og tar sikte på at vi får til det, sier Anne Ma Sæterhaug på Kvistli.

Opprinnelig var det meningen at FEIF-Campen skulle starte onsdag 19. august med et eget opplegg for de utenlanske gjestene fram til og med fredag. Fra fredag ettermiddag var det lagt opp til fellesarrangement sammen med de norske gjestene. Nå er den internasjonale campen utsatt til 18. – 22. august 2021.

 Malcare WordPress Security