Bli med til Finland og FEIF youth camp

Er du født 2006 – 2009? Da har du sjansen til å få delta på FEIF youth camp 14. – 19. juli 2023.

Av Kari Egelandsdal, utvalgsleder BUF 

Målet med youth camp er å skape en møteplass for ungdommer fra alle medlemslandene i FEIF. Her er det hesteinteressen som står i sentrum og det er meningen at deltakerne skal lære litt om hestekulturen i vertskapslandet. All kommunikasjon foregår på engelsk. 

Årets camp vil finne sted på Ypäjän Hevosopisto, i Ypäjä sør i Finland. et av Finlands største hestesportannlegg med egen skole hvor studentene kan utdanne seg innen en rekke hesterelaterte yrker. Det er et fullstappet program med utrolig mye spennende og lærerikt, blant annet turridning i fantastisk terreng, forskjellige workshops om for eksempel skoing av hest og pass, men viktigst av alt er muligheten til å knytte internasjonale bånd med deltakere på samme alder fra andre land i FEIF. 

Prisen per deltaker er 600 euro, NIHF vil dekke deler av denne summen for de norske deltakerne og en representant fra BUF reiser sammen med ungdommene og er sammen med dem hele oppholdet. Reisekost er ikke regnet inn i prisen, og vil derfor komme i tillegg. Norge får sende to deltakere til leiren. Når disse plassene er fylt opp, vil det bli opprettet en venteliste. Husk at man må være medlem av NIHF for å kunne delta.

Har du lyst til å delta? Send en mail til buf@nihf.no hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å delta. Mailen skal sendes av en foresatt, som godkjenner påmeldingen.  Her er det førstemann til mølla som gjelder, påmeldingen åpner 1. mars og stenger 31. mars.

Her finner du en komplett invitasjon fra FEIF.

I 2019 var FEIF-camp på Island. En av deltakerne har laget film fra oppholdet som du gjerne kan se på hvis du vil. Malcare WordPress Security