Bli med på webinar om forskningsprosjektet «Hest i trafikk»

Illustrasjonsfoto Hest i trafikken

 

Alle hesteinteresserte inviteres nå til webinar for å få ta del i hva forskningsprosjektet «Hest i trafikken» har kommet frem til.

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Prisen for «Årets hästforskningsprojekt» i Stiftelsen Hästforskning gikk i 2021 til «Hest i trafikk»-prosjektet. Eva Brustad Dalland fra Nord Universitet, har ledet prosjektet, og nå tar hun turen til til Norsk Hestesenter for å motta prisen og presentere prosjektet og resultater fra forskningen. Dette gjør hun sammen med Kåre Robertsen fra Nord Universitet, som også har vært med i prosjektet. Dette melder Norsk Hestesenter på sine hjemmesider.

Norsk Hestesenters styreleder Torild Jacobsen, og styremedlem i Stiftelsen Hästforskning, vil foreta prisutdelingen. Prisutdelingen og presentasjonen vil streames via Norsk Hestesenter sin Facebook-side, og er åpen og tilgjengelig for alle som ønsker det. Sendingen starter klokka 14.00 onsdag den 8. desember. Gå til Facebook-arrangementet. Norsk Hestesenter er en samarbeidspartner i Stiftelsen Hästforskning, og bidrar til forskningssamarbeidet gjennom blant annet å formidle to millioner kroner årlig til potten med forskningsmidler, der Norsk Hestesenters andel er øremerket i Landbruks- og matdepartementets årlige tildelingsbrev til Norsk Hestesenter.

Les mer om prosjektet. Malcare WordPress Security