Bli med på tegne-/malekonkurranse!

I forbindelse med islandshestens dag, inviterer IPZV, Horses of Iceland og den islandske ambassaden i Berlin alle til å bli med på en tegne-/malekonkurranse! Islandshestens dag er vanligvis 1. mai, men i år er den utsatt til 12. september på grunn av Covid-19 pandemien.

Blyant eller pensel – Hele familien er invitert til å delta på en tegne-/malekonkurranse. hvor du tegner eller maler islandshest i sine hjemlige omgivelser på Island.

De innsendte bildene blir delt inn i klassene:

  • barn (opp til 10 år)
  • ungdommer (10 til 18 år)
  • voksne (18 år og oppover)

En ekspertjury vil velge ut vinnerne som vil få sine malerier trykket i den populære «Trail Rider Calendar 2021».

Reglene for konkurransen er veldig enkle: Alle kan delta, enhver kunstteknikk og / eller alt som har med islandshesten og hjemlandet å gjøre, er tillatt. En ting er imidlertid veldig viktig: Bildene skal være i liggende format, slik at de senere kan brukes i kalenderen. Påmeldingsfristen er 30. juli 2020. Etter det vil juryen starte arbeidet, velge de 12 vakreste motivene og presentere dem på forhånd på www.ipzv.de og på foreningens sosiale medier. Det vil også bli en trekning hvor 100 av deltakerne vinner en  kalender for 2021.

Bildene må skannes i høy oppløsning og sendes til schaeftsstelle@ipzv.de. Husk å oppgi navnet og alderen på kunstneren, tittelen på kunstverket så vel som postadresse og e-postadresse!

Originalbildet må selvsagt oppbevares til finalen med de beste 12 motivene!