Første klubbmestere i Stormur kåret

 

Klubbmestere: (F.v.) Cecilie Reiersen, Miriam Van Vliet Heiberg, Kaja Andersen, Pernille Notevarp, Liv Cressey-Jebsen, Guro Felicia Skautvedt og Kari Mette Sætre.

Helgen 25. – 26. mai avholdt Stormur Islandshestforening sitt første stevne på Jarlsberg Travbane. Klubbmestere ble hedret, og i alt 46 ekvipasjer deltok.

Den nystiftede klubben er i rask vekst. Det er allerede etablert en ovalbane som ble ferdigstilt akkurat i tide til Stormurs første stevne, et stevne som bød på flinke ryttere og hester, god dømming og ikke minst en flott dag på travbanen i Tønsberg!

Deltakerne stilte i både kvalifiseringsklasser og fritidsklasser, og også ryttere fra landslaget var på plass for klubbens første stevne.

Klubbmestere 2019 for Stormur Islandshestforening ble:

5-gangs kombinasjon senior: Cecilie Reiersen

Mellomklasse: Miriam Van Vliet Heiberg

A-klasse firgangskombinasjon junior: Kaja Andreassen

A-klasse firgangskombinasjon senior: Pernille Notevarp

B-klasse firgangskombinasjon ungrytter: Liv Cressey-Jebsen

Fritidsklasse: Guro Felicia Skautvedt

B-klasse firgangskombinasjon senior: Kari Mette Sætre

På slutten av dagen var det premieutdeling og kåring av klubbmestere i Stormur. Featherprize ble også utdelt, to priser, og de gikk til Anette Hanseid og Pernille Notevarp – hvorav sistnevnte også ble klubbmester i senior firgang på sin nye hjemmebane.

Lørdag var det også tilbud om å «Ri for en dommer» med Tina Oppen, noe som tydelig ga mersmak.

Flere påmeldte hadde mer enn fire timer reisevei, og arrangørene er takknemlig for alle som tok seg tid til å besøke Jarlsberg Travbane denne helgen.

Stormur Islandshestforening ønsker å sende en stor takk til dugnadsgjengen som har stått på både natt og dag for å gjøre gjennomføringen av klubbens første stevne mulig. Takk til alle flinke ryttere som tok turen til travbanen! Vi håper å se dere igjen til høsten for Stormurs høydepunkt i 2019; NM i gædingakeppni.

* Se komplett resultatliste fra stevnet her

Glimt fra stevnet v/fotografene Cecilie Reiersen, Ulla Gjelstad Mathisen, Marte Sætre og Helen Kaltvedt:

 Malcare WordPress Security