Årets lokallag, Årets ildsjel og Årets ambassadør

Under dagens lokallagsmøte, lørdag 7. november, ble det tradisjonen tro delt ut priser. Hugljufur ble Årets lokallag, Elin Hvaal fra Arvakur ble Årets Ildsjel og Ine Smedbakken fra Gandur ble utnevnt til Årets ambassadør.

Her er begrunnelsene for utnevnelsene:

ÅRETS LOKALLAG

Hugljufur

Hugljufur har tilhørighet i Fyresdal. Her blir en alltid tatt godt imot. Om man trenger overnatting, plass til hesten eller hva det måtte være. Klubben skaper en trivelig atmosfære uansett hva de arrangerer. De er flinke til å finne ulike aktiviteter med hest som passer for alle. Stevner, kurs, Vikingritt (distanse) o.l. Dugnadsånden er stor og hjertevarmen likeså. De har også klart å få til et samarbeid med skoler slik at elever på videregående skoler (VGS) kan ta hestelinje i kombinasjon med skolen de går på. Til denne linja har de fått inn gode instruktører og laget et godt opplegg.I Hugljufur ser de muligheter og jobber godt for å få til det de vil. Etter de gjennomførte NIHF cupen i fjor, ble det i år arrangert tilsvarende voksen cup i Fyresdal, som var svært vellykket. Hugljufur fortjener å bli årtes Lokallag.

 

ÅRETS ILDSJEL

Elin Hvaal fra Arvakur

I over 20 år har hun holdt aktivt på med Islandshest. Hun var en av pådriverne og grunnleggerne til Arvakur, og har stilt opp for klubben i tykt og tynt. Hun har hatt verv i styret, gjort store fysiske arbeider på klubbhus, bane og resten av anlegget, hun bretter alltid opp ermene og tar i et tak der det trengs. Hun er ofte i forkant og gjør i stand til kurs og stevner. Kiosken er alltid ren og godt utstyrt, og grøten er alltid klar til grøtfest. Hun har også aktivt vært med å starte på stevner, hun har vært ambassadør for turrytterne og turhestene, og er like hyggelig mot alle som er i klubben, melder seg inn i klubben eller ut av klubben. Hun er raus, arbeidsom, frittalende og klar. Alle vet hvor de har henne, hun tør å spørre de kritiske spørsmålene uten å være belærende. Selv om hun har hatt en periode med sykdom, har hun stilt opp for klubben og oss andre, og det er imponerende den viljen hun har til å alltid forberede for alle andre i klubben til tross for at formen har vært dårlig. Det er aldri en dugnad uten at Elin er der og sørger for at alle har det bra, og at vi trives i klubben. Elin rir fremdeles sin egen islandshest flere dager i uken, og er en sprek og driftig dame!  Elin Hvaal er en verdig vinner av årets Ildsjel.

 

ÅRETS AMBASSADØR

Ine Smedbakken fra Gandur

Ine sitt voldsomme engasjement for islandshesten og sporten er enorm. Hun stiller alltid velvillig opp frivillig på mange ulike arrangement landet rundt og fremsnakker islandshesten og sporten. Hun reiser mye rundt i landet og når ut til mange. Hun engasjerer og deler velvillig av sin kunnskap om islandshesten og dens historie. Ine er en viktig stemme og hennes positivitet er et forbilde for islandshestmiljøet og sporten.  Hennes inkluderende vesen har stor betydning for rekruttering til miljøet og sporten. Ine er en verdig vinner av årets ambassadør.

Vi gratulerer!

 Malcare WordPress Security