« Tilbake

Invitasjon til Barnestevne under NM i Grimstad

Barn | ungdom | bredde
BildeBarnestevne7006521

(Illustrasjonsbilde fra barnestevne i Seljord)

 

Også i år blir det arrangert barnestevne under NM. NIHF vil i samarbeide med Hrani og Gladur invitere de respektive lokallag til å melde på sine deltaker(e). Aldersgruppen for deltakelse er 11-13 år. Det vil være gratis for en deltaker pr lokallag til å delta, det vil si ingen påmeldingsavgift eller oppstallingskostnader. Reise og overnatting må̊ rytteren dekke selv. Vi åpner for at lokallagene kan sende flere barneryttere, men det vil da påløpe en ekstra kostnad på kr 1000,- pr. rytter. Det er satt en begrensning på inntil 3 deltakere fra hver klubb, dette inkludert rytter som deltar kostnadsfritt. Hver barnerytter vil få utdelt egen fadder fra NIHF’s Elitelag under NM. Fadderen vil bidra med råd, veiledning og bistand under stevnet. 

Det er satt et tak på 20 barneryttere, og her gjelder prinsippet første mann til mølla.

Det inviteres til klassene: Gangarter V.5 og Tølt T.7 Oppstalling for barnerytternes hester blir på NM arenaen. Vi håper å få se mange barneryttere under NM og at dette blir en fin opplevelse som de kan ta med videre i karrieren som rytter. Lokallagene må selv velge ut sine deltakere og hvilke kriterier som skal legges til grunn for å delta. Dette kan være alt fra tegnekonkurranse, gymkhana, stevne, etc. Det er da viktig det kommer tydelig frem hva som skal til får å ha muligheten for å delta. Frist for påmelding av ekvipasjer settes til 11.juni. Eventuelle spørsmål om barnestevnet kan rettes til: Jofrid Åsland tlf. 93882341, e-post: sport@nihf.no

Praktisk informasjon:

Innsjekk: Informasjon om dette blir lagt ut på facebooksiden til NM (siden heter: Norgesmesterskap for Islandshest 2018) og nettsiden NIHF. Pris for 1.barnerytter kr. 0,- inkl. påmelding, start i valgfritt antall disipliner og oppstalling i boks. Høy og flis inkludert. Pris for rytter nr. 2. og 3. er kr. 1000,- pr deltaker. Ikke rengjort boks etterfaktureres kr. 500,-. Pass og gyldig vaksinasjonsattest og veterinærattest/egenerklæring fremvises ved innsjekking. Hestene får høy/ensilasje, men du må ha med kraftfôr selv. NB: Fôr skal oppbevares slik at hestene ikke kan få tak i det dersom de kommer seg løs, og husk vannbøtte.

Vi ønsker barnerytterne hjertelig velkommen - dere er framtida!