« Tilbake

Innkalling med sakspapirer - Årsmøtet 2018

Avl
7002522illustrasjon3

Det innkalles til Årsmøte i Norsk Islandshestforening lørdag 10. mars 2018 på Comfort Hotel Runway, Gardermoen. Se sakspapirer og program. Vi håper på godt oppmøte!

I tråd med vedtektene innkalles det til årsmøte i Norsk Islandshestforening. Årsmøtet er NIHFs høyeste organ og er en viktig møteplass for lokallag og engasjerte i foreningen. Møtet er åpent for alle medlemmer selv om en ikke er stemmeberettiget for sitt lokallag. Registrering starter lørdag 10.mars kl.13.30. Årsmøtet starter kl.14.00.

Saksliste med sakspapirer for årsmøtet legges ut på hjemmesiden www.nihf.no senest 3 uker før årsmøtet.

Søndag 11. mars blir det temadag med spennende foredrag og diskusjon.Påmelding og bestilling av overnatting og dagpakker til Årsmøte er på sporti.no.

Innkallingen ble også publisert i Islandshestforum nr. 5/2017.

* Påmelding

* Sakspapirer

* Program

* Årsregnskap 2017

* Budsjett

 

Tema for foredrag lørdag: Fryser hesten?
Om hvordan hester regulerer kroppsvarmen, og hva kan vi gjøre for å hjelpe dem.

Lørdag møter du veterinær Cecilie Marie Mejdell. Hun er utdannet veterinær og har vært ansatt ved Veterinærinstituttet siden 2006 som seniorforsker. Fagansvarlig - dyrevelferd, hest, husdyr, vilt og velferd. Hun arbeider i all hovedsak med dyrevelferd for de ulike husdyrartene, og er medlem av lokalklubben Gandur.

Tema for foredrag søndag: Hvordan få flere frivillige i klubben, til arrangementer, stevner osv.

Søndag møter du organisasjonsrådgiver i Frivillig.no, Nancy Hertz. Hun har hovedansvaret for kontakten med organisasjonene tilknyttet Frivillig.no. Frivillig.no er en digital oppslagstavle for frivillige oppdrag som gjør det enklere for frivillige organisasjoner å finne folk og enklere for folk å finne frivillige oppdrag. Frivillig.no er gratis.

Vi sees på årskonferansen!