« Tilbake

Alt klart for A-finaler

Sport
DSC 7449 Marie Fifill

Marie og Fifill vant B-finalen fredag og er klare for A-finale i T1YR (Foto: Jofrid Åsland)

Det skortet ikke på innsatsen i den norske leiren i dag, fredag, heller. Men marginene var små, kampen om en plass i A-finalene er tøff. Best ut kom Marie Fjeld Egilsdottir og Fífill frá Minni-Reykjum som vant B-finalen i T1YR Tølt T1 og dermed sikret seg en plass i A-finalen søndag ettermiddag.

– Vi er fornøyd, selv om vi gjerne skulle sett at flere norske ryttere kom seg videre til A-finale. Marginene var ikke helt på vår side. Det har likevel vært en dag med mange gode norske prestasjoner. Veldig gøy at Marie og Fifill red seg opp til A-finale i T1 ungrytter. Det var dessuten god norsk innsats på passbanen. Vi gleder oss til morgendagen, sier landslagsleder Tina Oppen.

Lørdagen byr på A-finaler i både sport og Gæðingakleppni, en B-finale i seniorenes T1 Tølt, samt 3. og 4. runde av P1 250 pass. Med unntak av F1 YR, ungrytternes 5-gangsklasse, har Norge startende i alle A-finaler.

Værvarslet melder regn, og i disse nedbørsfattige sommerdager kan man ikke klage på det. Gresset er like gult her som i Sør-Norge, mangelen på fôr er like stor.

Vi ser fram til en ny, flott idrettsdag på vakreste Margaretehof arena i Syd-Sverige!

* Link til resultater

* Link til startlister

* Link til program

 

38831530 710301539307949 8185351786568089600 n

GOD STEMNING: Etter B-finalen i V1 ungrytter i dag. (F.v.) Mari, Magnus og Lina etter dagens B-finale i V1 Ungrytter. (Foto: Tina Oppen)