« Tilbake

- En utrolig bra helg

Sport
Bilde 0 IMG 20190120 120523

REKRUTTLAGET: Fra venstre: Maria Gjellestad Bosvik, Kasper Martinsen, Hedda Bjørnstad Larsen, Ørjan Lien Våge, Lina Bjerke Meisingset, Marie Fjeld Eigillsdottir, Magnus Grimsrud, Eline Bengtsen, Marit Toven Murud og Lotte Thoresen. Leder for rekruttlaget, Anja Oppen, løftes i front.


- EN UTORLIG BRA HELG

Det er reaksjonen fra rekruttlaget etter samling på Vassåsen.

- Alt i alt så synes jeg helgen var utrolig bra, sier rekruttlagsrytter Magnus Grimsrud.
Rekruttlaget var samlet på Vassåsen gård og ridesenter på Tangen i Hedemark forrige helg. På programmet sto mental trening, med og uten hest. Rekruttlaget ble i den anledning sponset med kurs fra Ryttercoachen/Gry Nergård. Hun ga rytterne et godt innblikk i hvordan man kan trene hjernen til å tenke mer konstruktivt og positivt, og ga dem gode mentale verktøy som kan benyttes både i ridningen og i livet generelt. Seminaret bød på mang en aha-opplevelse, og flere av rytterne påpekte at verktøyene fungerte da de testet dem ut i forbindelse med lørdagens egentrening. Mye av budskapet fra Ryttercoachen gikk på å tørre å drømme, og å gjøre de kritiske tankene om til noe konstruktivt.
- Vi må kvitte oss med de dårlige triggerne, rydde på tidslinjen vår, og erstatte det negative med et bilde på noe vi ønsker å få til, poengtere hun.

Innlegg fra eliterytter
Mens lørdagen gikk med til seminar med Ryttercoatchen og trening foran resten av laget, så ble søndagen satt av til et svært populært innlegg med eliterytter Camilla Mood Havig, samt programridning med tilbakemelding fra dommer og landslagssjef Tina Oppen. 
- Jeg opplevde helgen som veldig nyttig. For det første ble vi en mer sammenspleiset gjeng, og rett og slett et bedre «team». Det synes jeg er viktig! Jeg sitter også igjen med enda mer inspirasjon og motivasjon. Jeg hadde stort utbytte av at det var fokus på det mentale også. I tillegg var det inspirerende å se på treningene, og på søndagen få flere tanker rundt hvordan å «vise seg frem» best mulig i programridning. Alt i alt, en inspirerende og veldig nyttig helg, sier rekruttlagsrytter Eline Bengtsen.
Samlinger med hest
Vassåsen har et eget hus hvor deltakerene bor tett på hverandre. Dette danner en svært god ramme for det sosiale. 
- Jeg synes helgen var supergøy, vi burde absolutt ha flere slike samlinger! Det var dessuten god mat og en flott plass å ha en slik samling, sier rekruttlagsrytter Lotte Thoresen.
Syv av ti ryttere hadde med seg egen hest på samlingen, og etter tilbakemeldingene å melde vil det satses på samlinger med hest også i fremtiden. 
- Jeg ble enda bedre kjent med folk, og vi ble en veldig god og sammensveiset gjeng. Jeg synes hele opplegget var veldig bra ordnet, noe som gjorde at vi hadde det veldig morsomt sammen. Jeg hadde ikke med hest, men det var like gøy uansett. Jeg håper veldig på flere samlinger, sier rekruttlagsrytter Ørjan Lien Våge.

Sponset av Kronholt
I tillegg til rabatt på leie av Vassåsen, samt sponset kurs med Ryttercoachen og innlegg fra eliterytter Camilla Mood Havig, så ble rekruttlaget sponset med flotte jakker fra Eques og Kronholt.dk
- Rekruttlaget er de nye stjernene vi har i Norge, og de rytterne vil jeg gjerne gjøre stas på ved å sponse med jakker sammen med min kompanjong Rasmus Møller Jensen. Vi syntes også at rekruttlaget er flotte representanter til å bære våre merker og produkter. Det å være i et landslag, samt ikle seg landslagstøy, er en ære - det skaper en tilbørlighet og knytter vennskap. Gleden er på vår side når vi kan bidra med dette. Vi gleder oss til å følge rekruttene, sier eliterytter Nils-Christian Larsen, eier av Kronholt.dk.
Det norske landslaget har utarbeidet egne sponsorpakker. Disse kan du lese mer om her: http://www.nihf.no/newsindex/sponsorpakker-for-landslaget/
Norwegian Horse Festival 
- Det er veldig hyggelig at rytterne virker så fornøyde og at de ønsker flere slike samlinger. Det er en herlig gjeng. Rekruttlaget ser nå frem til å ri under Norwegian Horse Festival i Lillestrøm 23. og 24. februar. Vi ønsker å rette en stor takk til de som har valgt å sponse laget, sier rekruttleder Anja Oppen.
Også landslagsleder Tina Oppen og assisterende landslagsleder, Cecilie Reiersen var med på hele samlingen. 
2
FOREDRAG: Eliterytter Camilla Mood Havig delte erfaringer og tanker med rekruttlaget.
5
SPONSET KURS: Gry Nergård, også kjent som Ryttercoachen, sponset rekruttlaget med kurs i mental trening.
7
TRENING: Samlingen var med hest. Her er Maria og Lotte ferdig med sin egentrening lørdag.
8
PONSET: Rekruttlaget er sponset med jakker fra Kronholt.dk og Eques.
9
SAMMENSVEISET: Ingen tvil om at deltagerne ble en mer sammensveiset gjeng i løpet av helgen.

10
GOD STEMNING: Mye latter og sosialt i løpet av helgen.(Tekst og foto: Tina Oppen)